Tarieven

Wil je binnenkort gaan starten met sporten? Hieronder tref je onze verschillende voordelige tarieven.

Mocht je toch nog vragen hebben dan kun je altijd even contact met ons opnemen via de telefoon of via ons contactformulier.

Flex €49,95- p/m

Je wilt onbeperkt sporten? Dan is Flex het juiste lidmaatschap voor jou. Met het Flex lidmaatschap kun je onbeperkt genieten van alle mogelijkheden die onze sportschool te bieden heeft.

Smart €42,50 p/m
Onbeperkt sporten en ook nog eens genieten van korting op je lidmaatschap? Met het smart lidmaatschap ga je een jaarlidmaatschap aan. In ruil daarvoor krijg je €7,50 per maand korting op je lidmaatschap.

Jongeren onder 21 €41,50 p/m
Onbeperkt sporten en jonger dan 21? Met dit lidmaatschap ga je een maandlidmaatschap aan. Hier zit je dus geen jaar aan vast. Speciaal voor jongeren onder 21 een korting van 7,50 per maand!

Jongeren onder 18 €33,50 p/m
Onbeperkt sporten en ben je onder de 18 jaar? Met dit jongeren lidmaatschap ga je een maandlidmaatschap aan. Je zit er dus geen jaar aan vast! Nu dus nog voordeliger!

(Alleen mogelijk in combinatie met starterspakket regulier.)

Studenten weekend €18,50,- p/m
Onbeperkt 24/7 sporten van vrijdagmiddag tot zondagavond? Met het studenten lidmaatschap kan dat. Heerlijk sporten in het weekend voor een lage prijs!

(Alleen mogelijk in combinatie met starterspakket 24/7.)

Starterspakket 24/7 €50,- eenmalig
Toegang tot de 24/7 zone en trainen wanneer het jou het beste uitkomt? Ook buiten onze openingstijden? Betaal eenmalig €50,- en wij waarderen jouw lidmaatschap op naar 24/7! Hierin zit ook inschrijfgeld, een pasje, een op maat gemaakt schema en natuurlijk toegang tot de 24/7 fitness.

Starterspakket regulier €20,- eenmalig
In dit pakket zit inschrijfgeld, een pasje en een op maat gemaakt schema.

Tarieven