Groepslessen aanbod

Soms kan een beetje gezelschap een grote motivatie zijn, dat is waarom we houden van onze groepslessen. De groepslessen zijn perfect om net dat ene beetje motivatie te brengen om ervoor te zorgen dat je het meeste uit elke sessie haalt. Welke workout je ook leuk vindt, wij hebben een les voor jou!

BBB
Deze 60 minuten workout staat geheel in het teken van 3 grote spiergroepen Buik, billen en benen. Hierin worden verschillende vormen van bewegen gebruikt, zoals spierversterkende-, low-impact-, en cardio-oefeningen.

Body pump
BODYPUMP is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Deze 60 minuten durende work-out daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses, lifts en curls.

Boxing
Boxing is een 30-minuten cardio-/ krachtworkout met gebruik van een kickbag, oftewel bokspaal. Door de verschillende boks-, trap- en krachtoefeningen vliegt je conditie omhoog. Boxing is de manier om in shape te komen én te blijven!

Cycling
De indoor fiets workout, 60 minuten, waarbij je rijdt op het ritme van krachtige muziek. Ga het parcours op, de instructeur leidt het peleton door de heuvels, vlakke landschappen, dalingenen interval training. 

SH’Bam
SH’BAM, 45 minuten workout, is de perfecte manier om in vorm te komen en je ‘inner star’ te laten stralen, zelfs als je al wat danservaring hebt. Je danst op populaire hits die hoog in de hitlijsten staan.

Worx
De WorX training is de ultieme manier om de core strak en in vorm te krijgen. Een dynamische training voor je buik-, bil-, rugspieren. De WorX is een 30 minuten workout.

Yin Yoga
Deze 60 minuten les is een combinatie van rationele houdingen, meditatie en ademhaling. Posities worden lang aangehouden waardoor spieren en bindweefsel steeds dieper tot ontspanning komen.

Power Yoga
Deze workout is een krachtge vorm van yoga die zowel lichamelijke als mentale voordelen heeft. Er wordt gewerkt aan het verbeteren van kracht, conditie en souplesse, maar tegelijkertijd geeft de les rust, balans en energie.

Virtueel Sprint & RPM
LES MILLS SPRINT is High Intensity Interval Training (HIIT) op de fiets. Geen lange ritten, maar 30 minuten knallen. LES MILLS RPM, 55min, is gebaseerd op wielrennen en bestaat uit een aantal beklimmingen en sprints.